Live Muziek

Zondag 19/02/2023
“The Philips “ Ambiance….
Aanvang 21:00u
Inkom 15€/pers
reservatie Gewenst

Filip Bollaert is een veelgevraagde en graaggeziene gitarist en de vleugeladjudant van Guga Baul. Hij werkte jarenlang voor Barbara Dex, Günther Neefs en Stan Van Samang, en speelde in het huisorkest van Cooke & Verhulst. Filip heeft behalve gouden gitaarhanden ook een stem die de meest diverse popsongs aankan. En zijn voetbalhart kleurt blauwzwart.

Ben Crabbé is sinds 1986 drummer van De Kreuners en speelde daarnaast ook al met zijn eigen Floorshow, The Kids, Katrina Leskanich (van The Waves), en speelde Beatlessongs met The Apples en met New Romance de muziek van Herman Brood. Hij werkt ook voor radio en tv, stond mee aan de wieg van het productiehuis De Mensen en presenteert dagelijks Blokken.

Bert Embrechts is de immer lachende bassist bij Radio Guga, en speelde bij onder meer Boudewijn de Groot, Raymond van het Groenewoud, Vaya Con Dios, Hooverphonic, Stef Bos en De Laatste Showband, waarbij hij van Sting het compliment kreeg: hey man you’re good..

Jan Hautekiet toert als pianist met de meest diverse projecten. Hij speelde bij onder meer de LSP-Band, The Scabs, The Radio’s en De Laatste Showband en toert vaak met Patrick Riguelle en Rick de Leeuw. Hij werkte 40 jaar voor de openbare omroep en richtte in 1983 mee Studio Brussel op. Zijn voetbalhart kleurt paarswit.

 

Zondag 5/03/2023
“ Tall Pete and the Backdoor men” Blues
Aanvang 21:00u
inkom 8€
Reservatie gewenst!

Zondag 19/03/2023
“ Hot Lips and Leslies” Jazz-Blues……
Inkom 8€
Aanvang 21:00u
reservatie gewenst!